dannebrogsvinduer

Derfor hitter de traditionelle dannebrogsvinduer

Derfor hitter de traditionelle dannebrogsvinduer

advertorial

Hvad er et dannebrogsvindue?

Et dannebrogsvindue er inddelt i to felter, hvor det øverste felt er kvadratisk, mens det nederste felt er aflangt. De to felter danner tilsammen dét, som man i fagtermer kalder et ”fag”. Har vinduet således to fag og fire ruder, så er det meget tydeligt, at vinduet formmæssigt ligner et dannebrogsflag. Navnet kommer således af formen, som ligner det danske flag, men vinduestypen er ikke blot populært i Danmark af denne grund. 

Derfor skal du vælge de populære dannebrogsvinduer 

Dannebrogsvinduer er utroligt charmerende i sit udtryk, og er traditionelt set et af de mest populære i Danmark, hvorfor mange danskere anskuer vinduestypen som en ægte klassiker. Derudover er nye dannebrogsvinduer både funktionelle, energivenlige og pæne, hvorfor du hverken skal gå på kompromis med det æstetiske udtryk på din husfacade, eller deres praktiske anvendelighed. En anden vigtig årsag til, at du med fordel kan vælge dannebrogsvinduer, er, at de med deres fine højde skaber et større lysindfald, end ved andre vinduer.

dannebrogsvinduer

Skab et traditionelt og hyggeligt helhedsindtryk af din bolig 

Dannebrogsvinduet har prydet mange husfacader i Danmark og Norden, hvorfor mange danskere forbinder hygge, tradition og æstetik med den gamle rudeform. Skal du snart udskifte vinduerne i din bolig, og ønsker du at skabe en hyggelig og traditionel æstetik om dit hus, så er dit valg af vinduer et godt sted at starte. Vinduerne danner ikke blot rammen for dit hus’ facade, men afgører ligeledes hvordan din indvendige indretning, lysindfald og udsigt bliver. Er dit hus af ældre dato, så er der måske allerede mange gamle, fine detaljer, der kan arbejde sammen med nye, fine dannebrogsvinduer. Er dit hus derimod helt nyt, kan du pryde dit hus sjæl, tradition og et tvist af dansk arkitekturdesign, helt uden at skulle gå på kompromis med fordelene ved et helt nyt hus.