Drømmer du om ny carport?

Har du ikke nok i din garage? Måske fordi din husstand har to biler? Eller mangler du bare et tørt sted at stille bilen, når du ikke bruger den? En carport er et oplagt valg. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at opføre en garage. Det kræver ofte også byggetilladelse. 

Carporten kan opføres på kort tid. Er du fiks på fingrene kan du selv gøre det. Du kan også købe en næsten færdig carport. Eller få en tømrer til at bygge den. Der er mange muligheder. Men hvilken type carport skal du vælge? 

Skal det være en enkelt carport eller en dobbelt udgave med plads til parkering af to biler?

Enkelt vs. dobbelt carport

Hvilken type carport du skal vælge, kommer naturligvis an på dine behov. Har du overhovedet to biler? Eller får du ofte gæster? Som du gerne vil sørge for, kan parkere tørt og godt? Og hvad med pladsen?

Enkelt carport til den smalle indkørsel

En smal indkørsel uden så meget plads er ideel til en enkelt carport. Det kan være, hvis du bor i rækkehus eller parcelhus i et villakvarter. Så er indkørslerne ofte ikke de største. 

Det giver også god mening at vælge carporten med plads til én bil, hvis du ikke har mere end ét køretøj. Det er forholdsvis dyrere at opføre en dobbelt carport. Den kan også fylde så meget på din grund, at du skal søge en byggetilladelse. 

Dobbelt carport til den store indkørsel

Har du to biler? Så giver det god mening at vælge en dobbelt carport. Det er et billigere alternativ til at skulle bygge en stor garage. Den dobbelt carport kan let opføres, hvis du har en større indkørsel eller en hel gårdsplads. 

Vil du vide mere om fordelene og ulemper ved enkelt og dobbelt carporte? Læs med her og find ud af, hvilken carport du skal vælge.

Related posts