erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i alle brancher

Erhvervsrengøring i alle brancher

advertorial

Der findes mange muligheder når det gælder rengøring af forskellige brancher. Der er ikke nogen tvivl om der er en klar forbindelse omgivelser og trivsel. Et pænt og rent kontor bidrager til at øge medarbejdernes sundhed samt trivsel. Der er en direkte indvirkning på kvalitet og effektiviteten på arbejdspladsen. Hvis du ønsker at vide mere omkring rengøring i alle brancher så læs med herunder.

erhvervsrengøring

Eksempel på en arbejdsplan for rengøringsfirmaer

De tømmer for eksempel papirkurve og sætter en ny pose i hver gang, de støvsuger også hvis dette er nødvendigt samt vasker for snavs 4 gange per uge. Det vil sige det indgår fra væg til væg hver uge. Måtter bliver også støvsuget. Hvis man har beskidte skriveborde så bliver de også aftørret for pletter også 4 gange i ugen.

Hvis man er på kontoret vil der også blive aftørret ens computere, mus og tastaturer. Vindueskarme og vinduesskærme bliver også vasket grundigt hver uge. Lamper bliver kun vasket hvis de kan nås. Alle karme og frie paneler bliver aftørret en gang i måneden. 

Kontakt et rengøringsfirma

Hvis du vil have udført rengøring på dit kontor, eller i hvilken som helst bygning, så kan du kontakte et rengøringsfirma. Du kan hurtigt og nemt kontakte et rengøringsfirma hvis du gør brug af internettet. Du kan for eksempel skrive i søgefelter på din fortrukne søgemaskine “Rengøring på kontor i Viborg” og så vil der poppe en masse muligheder op for dig som har behov for dette. Du bør dog skrive dit eget område ind i søgefeltet i stedet for Viborg, for at kunne finde nogen der udfører dette stykke arbejde i dit område.

Du kan til din egen fordel lave research på de forskellige firmaer ved at gå ind og læse anmeldelser på de forskellige firmaer, hvis andre har haft gode oplevelser, så vil du nok højst sandsynligt også. Du kan også benytte liket her: https://rf-svanen.dk/.