fliserens

Få fliserne rene med fliserens

Få fliserne rene med fliserens

Hvis du har nogle fliser lagt udendørs, så vil du nok opleve – afhængigt af omgivelserne og vejret – at de påtager sig alt fra misfarvninger, mos, alger, jord, skidt og måske farve fra kridt i form af legetøj fra børn, der får fliserne til at miste deres oprindelige glans.

Faktisk er det en lang og vedvarende opgave at holde fliser rene, hvilket skal gøres ad mange omgange og helst flere gange om året for at få det mest vellykkede resultat.

Man er jo glad for ens fliser, der hindrer, at man skulle leve med et ujævnt grusunderlag eller bare med noget skævt jord, som man hverken kan opholde sig på, gå henover uden at vælte eller sætte en stol på, uden man sidder skævt.

Måske har man ligefrem fået lagt fliserne helt præcist og korrekt af en anlægsgartner, hvorefter man var så stolt og glad for resultatet, at man svor, man altid ville sørge for efter bedste evne at holde fliserne så glinsende og rene at se på.

Men man kom fra det, man havde ikke udstyret, og desto længere tid der gik, jo mere hårdfør blev det at skulle fjerne skidtet fra fliserne, fordi det efterhånden var blevet godt indgroet.

Du skrubbede på en enkelt flise med sæbevand fra en spand med håndkraft, og selv efter lang tids skrubberi var fliseområdet stadigvæk ikke så pænt, som da det blev lagt.

… og så er der stadig utroligt mange fliser tilbage at gøre rene.

Selvom du måske aldrig kan få fliserne til at se lige så flotte ud igen, som de blev lagt, så kan du sagtens nå dertil, hvor det næsten ligner.

Invester i noget godt fliserens og køb eventuelt en højttrykspuler, hvori du kan indføre fliserenset, så det nemmere og hurtigere bliver fordelt og direkte skrubbet omkring.

Dette er specielt fordelagtigt, hvis du har et stort fliseområde med mange fliser, der skal gøres rene.