Find en god skrædder i København

Selvom skrædderfaget ikke nyder den samme respekt og anseelse, som det gjorde for bare 100 år siden, så er det stadig et hverv, som lokker flere forskellige typer kunder til.

Dog er det sort på hvidt beviseligt, at der ikke findes lige så mange skrædderbutikker herhjemme længere, hvorfor man skal til de større byer for at finde sådan en, hvor de før i tiden var finde i næsten den mindste flække af en by i Danmark.

Især hovedstaden byder på en del af disse, derfor kan man være sikker på, at man kan finde en skrædder i københavn.

Men én ting er jo, at man kan finde forskellige typer af skræddere i København og måske har fundet sig en oversigt over, hvor de forskellige er placerede, men det siger jo ikke noget om, hvem der er bedst af dem.

Og bedst i denne sammenhæng er virkelig et personligt spørgsmål og en smags sag, for man har jo ikke at gøre med en samlebåndsvare, hvor man nemt og ret så enkelt kan slå fast, om produktet er godt eller ej.

Her har man at gøre med en ydelse, der er lige dele vare og service i ét.

Før i tiden fik man lang tid til at gå med at snakke med en skrædder, og ens skrædder skal da også bruge tid på en for at finde frem til, hvordan ens præcise mål er – og disse kan forandre sig gennem flere år.

Derfor skal man ikke bare gå efter en skrædder, der er god til at måle op og udvælge de rette stoffer til tøjet. Det kan de fleste finde ud af i samarbejde med en som kunde.

Man skal her finde sig en skrædder, som man kan tale godt sammen med, har en fælles forståelse med, og som man sammen kan finde frem til den rette mundering, man ønsker at gå i.

Måske ender man endda med at have den samme skrædder gennem hele livet?

Related posts