Handling ved tab af ting på et gulv

Der er meget forskel på, hvordan man skal agere, hvis man taber noget på gulvet; om man kan ordne det selv, skal bruge gulvarbejde i Randers, hvis man lever i det område eller ved, nogle i den by kan hjælpe en professionelt, fordi man ved, man har tiltro til vedkommende og/eller firmaet.

Det er jo det med, at man måske ikke skal kalde med høj alarm, hvis problemet ikke er så omfangsrigt; men ej skal man negligere problemet, hvis der faktisk er noget hold i, at der er sket noget stort problem – og selv de små ting kan udvikle sig.

Et standard-eksempel er, at man spilder noget vand på gulvet:

Det er jo intet problem, for man vasker jo også gulve med vand, og hvis det bare er på et betongulv eller trægulv under tæppe eller andet på, men som har fået en overfladebehandling, så er det jo let at tørre det op med alt fra en karklud til bare et stykke papir.

Er man ude i at have spildt sodavand på gulvet, så skal man gerne agere lidt hurtigere. Sådan noget sukkervand kan klistre sig fast til gulvet og suge skidt til sig, der kan blive virkelig hærdet at fjerne.

Så få det væk ved at tørre det op, mens det er vådt, og vask så efter med sæbevand.

Man kan selvsagt spilde og tabe mange ting på gulvet, men hver gang skal man kigge efter, om der er kommet buler, mærker eller indtørrede pletter på gulvet.

Noget kan man ordne selv, mens andet er noget, som man skal have fagfolk til at tage sig af.

Nogle gange man kan måske leve med, men bor man til leje, kan der være krav om, at man skal få ordnet det med det samme, når uheldet sker – ellers kan det blive dyrt, når man flytter ud.

Related posts