Hvad gør man når vandhanen løber?

Kender du det – den distinkte lyd af en vandhane der drypper? Det kan drive enhver til vanvid, især hvis man opdager det lige inden man skal sove. Så kan det være svært at få lukket et øje. Men hvad gør man hvis vandhanen drypper? Er det noget man kan klare selv, eller har man brug for en VVS’er?

Hvor meget drypper din hane?

Hvis din hane afgiver et dryp en gang i minuttet, så er der ikke grund til den store panik. Det kan være at den del der sidder hvor vandet løber ud af hanen, bare skal skrues fast. Det kan enhver, der har en papegøjetang, klare selv. Drypper den hurtigt og meget, kan det dog være en god idé at tilkalde en VVS’er. Det er muligt at hanen i dette tilfælde også kan skrues fast, med en papegøjetang, men hvis det ikke hjælper, er det nødvendigt at ringe til et VVS firma.

Hvor drypper hanen fra?

Hvis din vandhane drypper fra udgangen og ned i vasken, er det ikke verdens største problem. Det kan være rigtig irriterende at høre på, men det betyder at den er helt gal. Det kan muligvis klares med en papegøjetang, eller i værste fald, ved at skifte filteret der sidder ved hanens udløb. Hvis din vandhane drypper fra selve vandrøret, bør du hurtigst muligt tilkalde en VVS’er, da det kan være et vandrør der er ved at sprænge.

Hvornår bør jeg tilkalde en VVS’er?

Det nemme svar er, når du indser at du ikke kan klare det selv. Du bør dog kun begynde at rode med det, hvis du er sikker på at du ved hvad du gør. Ellers kan du hurtig gøre skaden meget værre, og det er der ingen der er interesseret i. Har du problemer med din vandhane og har brug for en VVS’er, så kig her: https://caavvs.dk/ 

Related posts