revisor

Hvorfor skal jeg vælge en professionel revisor til min virksomhed?

Hvorfor skal jeg vælge en professionel revisor til min virksomhed?

Måske har du ikke lyst til at bruge penge på en revisor, og mener sagtens, at du selv kan føre regnskab i din virksomhed. Det kan du til en vis grad også – såfremt du mener, at du ønsker at bruge tid på bogføring, afstemning af kassekladder og regnskabsbøger samt indberetning af moms, udstedelse af fakturaer osv. frem for at bruge tid på din virksomheds kerneområder, kan du faktisk godt klare dig uden en bogholder i det daglige. Men når året skal gøres op, og virksomhedens regnskab indberettes til Skat, er det en fordel – og for nogle virksomheder faktisk også lovpligtigt – at have en revisor til at gennemgå dette.

En revisor godkender først et regnskab, når han eller hun på baggrund af sin ekspertise og sit kendskab til de gældende skatteregler kan stå inde for, at regnskabet giver et retmæssigt og tilsvarende billede af virksomhedens økonomi og driftmæssige aktiviteter.

Dette betyder, at du med et revisor påtegnet regnskab – og en derpå udarbejdet årsrapport – kan sove trygt og roligt om natten uden at skulle være bange for, at der kommer en ubehagelig overraskelse fra Skat i form af et økonomisk smæk eller en audit (populært kaldet et torskegilde).

Få en dygtig revisor tilknyttet din virksomhed – find ham eller hende hos Din Lokale Revisor

Du behøver ikke at betale en bondegård for god revision fra en statsautoriseret eller registreret revisor. Hos Din Lokale Revisor kan du finde revisorer, som passer perfekt til din virksomheds størrelse og økonomiske formåen. Du kan med fordel udfylde online formularen på lokalerevisorer.dk og, på baggrund af denne behovs afklaring, få tilbud på billig revision og bogføring fra revisorer, revisor huse og bogholdere i dit lokalområde. Du vil modtage svar på din henvendelse inden for et døgn.

Du kan læse meget mere om bogføring og revision på lokalerevisorer.dk