dør

Kan barnet selv åbne den dør?

Kan barnet selv åbne den dør?

advertorial

Vi har jo gjort det nemt for vores kæledyr, hvis de skal gå fra det ene lokale til det næste via en døråbning: De får en lem til at gå igennem.

Man kalder det en hundelem, men sådan set kan både katte og andre dyr benytte den, hvis de vil, og hvis man ikke vil have, at dyrene selv kan bevæge sig fra det ene rum til det næste, så sørger man for, at der ikke er nogen lem.

Der er dyr, der er snedige, som der hurtigt regner ud, hvordan vi mennesker åbner sådan en dør med dørhåndtaget.

Hvis vi ikke vil have, at det skal ske, så kan vi låse døren, eller vi kan sætte en smart lås på, som det kun er mennesker, der kan åbne.

Men hvad gør vi lige med vores afkom, der måske ikke kan nå det dørhåndtag?

dør

Måske skal børnene ikke have adgang til det næste rum via døren?

Nogle gange er det jo meget heldigt, at de unge mennesker ikke kan nå dørhåndtaget, for man vil faktisk ikke have, de selv går ind i det tilstødende lokale.

Det er på samme måde, som at man lægger køkkenknive af den skarpe slags højt oppe, eller man gemmer ting væk, som der er farlige for børnene, så de ikke kan komme i nærheden af dem.

Dog kan en løsning være, at man sætter dørhåndtaget lidt længere nede, så børnene kan få fat i dem, men børn de vokser, så det er måske lidt en dum og dyr løsning, når der ikke går længe, før de selv kan åbne den dør på samme måde, som de voksne mennesker kan gøre det.

Derfor skal man nok mere bruge den løsning, hvis man har dværge i huset.

Ellers er det jo med at huske at låse den givne dør, som børnene gerne vil åbne.

Kig nærmere på nogle nye døre her: https://klarwindows.co.uk/external-doors.