Lækre og moderne konference lokaler på Fyn

Står du for at skulle afholde et kursus eller en konference – og må rammerne gerne være lidt ud over det sædvanlige? Så kan du med fordel kigge mod det nord østlige Fyn, hvor du finder Tornøes Hotel i Kerteminde.

Kurser og konferencer af forskellig varighed på Tornøes Hotel

Når du booker lokaler til kurser eller konferencer på Tornøes Hotel, kan du altid få et godt tilbud, som svarer til netop din situation og dine ønsker, med udgangpunkt i antallet af deltagere. På hjemmesiden kan du se de priser, som udgør basis for disse tilbud.

En kort kursus eller konference dag kan for eksempel inkludere forplejning i form af morgen og eftermiddages kaffe og te med rundstykker eller kage samt en lækker frokost buffet med forskellige delikatesser fra hotellets eget køkken. Restauranten på Tornøes Hotel er kendt for sin høje kvalitet og standard, og øllet kommer fra hotellets eget bryggeri, Kerteminde Bryghus.

Er der tale om en lidt længere dag, kan en aften menu på to retter med tilhørende vin lægges til. Og skal dit kursus forløbe over flere dage, kan overnatning i hotellets værelser arrangeres – naturligvis med tilhørende morgenmads buffet.

Gode og tidssvarende konference faciliteter

Møde og konference lokaler på Tornøes Hotel er moderniseret med stor respekt for bygningernes historiske værdi. Dette betyder, at du kan afholde din konference eller dit kursus i charmerende gamle bygninger, og stadig nyde godt af hurtigt trådløst netværk samt den nyeste og mest moderne AV teknologi.

Samtlige møde og konference lokaler er desuden udstyret med særdeles komfortable møbler. Og du kan altid være sikker på at få et lokale, som passer præcist til dit arrangement – det største konference lokale på Tornøes Hotel kan huse op imod to hundrede deltagere.

Du kan læse mere om Tornøes Hotel, og kontakte hotellet for mere information om konferencelokale på Fyn, på tornoeshotel.dk

Related posts