Øg husets værdi med en renovering af facaden

Er du ejeren af en murstensvilla vil du på et eller andet tidspunkt opleve, at det kan være nødvendigt at få renoveret facaden, med mindre at du har købt et nyopført hus. Det kan være at du går i salgstanker og vil få dit hus til at se bedre ud inden mulige købere kommer, det kan også være at du blot vil vedligeholde det og sikre at huset ikke forfalder. 

Det kan f.eks. være en murer i Frederikshavn, der murer dit hus facade op. 

Start med at få facaden sandblæst

Inden en murer starter med at mure dit hus facade op, er det en god ide at starte med at få facaden sandblæst. En sandblæsning vil fjerne den gamle maling og hvad der må være af pus, alger samt skidt og snavs på facaden og det vil gøre det nemmere for mureren at se, om der er andet der skal ordnes inden han begynder. Inden mureren går i gang, er det vigtigt at muren får tid til at tørre, så der ikke opstår fugt eller skimmelsvamp. Det endelige resultat vil også blive mærkbart pænere og også holde længere. 

Brug tid på at finde den rigtige murer

At finde den rigtige murer eller en håndværker generelt, er halvdelen af at sikre at det endelige resultat bliver som du ønsker. Sæt tid af til at finde den helt rigtige. Det vil spare dig for meget frustration og måske også penge.

Bed 3 forskellige murere om et tilbud. Det vil sikre dig at du ikke betaler mere end nødvendigt. Undersøg også hvad der er skrevet på Trustpilot eller en anden lignende side. Du skal undersøge om der er noget der går igen flere gange i anmeldelserne. Det kan være både være positive som negative ting. Har 5 forskellige skrevet det samme, er der en stor sandsynlighed for at du vil opleve det samme.

Related posts