Oplev klassisk trylleri og tankelæsning

Oplev det umulige ske

Har du været til en rigtig klassisk cirkusforestilling, så vil du sikkert kunne huske tryllekunstneren, som gjorde alt det, der er helt umuligt. Denne utrolig underholdende entertainer kan du med fordel leje til at sikre den perfekte underholdning til for eksempel en rund fødselsdag eller dit barns konfirmation. Når du bestiller festunderholding med tryl, kan du som sagt få oplevelsen af at opleve ting, som bare ikke burde være muligt. Det kan være klassiske tricks som kartofler, der pludselig vælter ud af ærmet, eller kaniner der kommer op af hatten. Men en tryllekunster vil også være i stand til at udføre tankelæsning eller tricktyveri hos en af de tilstedeværende gæster. Dermed oplever folk, at de for eksempel får midlertidigt stjålet deres ting, uden de overhovedet aner det. Hvem husker ikke Buster Oregon Mortensen, der i Busters Verden smadrer et lommeur foran publikum, og kort tid efter fisker et ur frem, der ikke har en skramme? Så overvejer du at, overraske hele familien, så lej en tryllekunstner, der på få øjeblikke kan skabe underholdende magi, der overrasker.

 

Book tryllekunstner med erfaring

Der er efterhånden et pænt udvalg af danske tryllekunstnere, der gerne rykker ud og skaber en magisk aften for dig og dine omgivelser. Ønsker du at få fat i en af de mest erfarne i branchen, så er det Sunny Cagara, du skal kontakte. Her møder du en professionel tryllekunstner, der både kan levere de klassiske trylletricks og har specialiseret sig i at udføre de tricktyverier, du ellers gerne vil undgå, når du færdes i det offentlige rum. Men når de udføres af Sunny Cagara, sker det ofte til et latterbrøl fra publikum.

Trylleri og tankelæsning

Sunny Cagara har fornyet tryllekunstnerfaget ved i dag at kunne levere et show, der tager udgangspunkt i publikums tanker. Dette sker på underholdende vis med en blanding af trylleri og tankelæsning. Der er tale om et show, hvor publikum simpelthen inddrages i selve trylleriet. Dette har skabt stor fornøjelse hos både de firmaer og til de private sammenkomster, hvor Sunny Cagara har smidt om sig med magi igennem mange år.

Related posts