Renovering af badekar ved professionel badekarsmaler

Er du træt af at se på dit slidte, plettede og skrammede badekar? Så kan du med fordel læse med her.

Kan mit gamle badekar komme til at stå som nyt?

Svaret på oven for stillede spørgsmål er kort sagt ja. Hvis slitagen i dit gamle badekar mestendels er af overfladisk art vil du faktisk kunne få karret til at stå som nyt – skinnende og indbydende.

Det er nemlig med stor sandsynlighed blot emaljen som er slidt. Og den kan repareres med hjælp fra en dygtig professionel fagperson, en såkaldt badekarsmaler.

Hvordan kan en badekarsmaler hjælpe mig?

En badekarsmaler kan hjælpe dig med at få badekarret til at fremstå smukt og strålende på ny. Dette sker ved påføring af en ny emalje som kan holde karret tæt og samtidig ikke lider under samme grad af slitage som de foregående emalje.

Med en ny emalje i badekarret kan dette holde sig flot i mange år endnu, og vil kunne fungere som ramme om mangen et hyggeligt varmt karbad.

Hvordan renoverer man et badekar?

Når et badekar skal renoveres foregår det ved en proces som kaldes reemaljering. Denne proces minder meget om en autolakering. Og i lighed med en autolakering er reemaljering af badekar en opgave som bør overlades til de professionelle.

En badekarsmaler er i besiddelse af de rette redskaber og det rutinerede håndelag der skal til for at sikre et smukt og ensartet resultat ved renovering af badekar. Selve proceduren består i en indledende rensning og slibning af karrets inderside således at denne er helt glat og jævn inden emaljen påføres.

Dette sker i tre til fire lag indtil resultatet er som ønsket, og tager cirka fire timer. Hernæst skal emaljen hærde i et døgn før det endelig er klar til brug.

Du kan finde din badekarsmaler på https://www.emaljespecialisten.dk/renovering-badekar/.

Related posts