Sådan kan du bruge et halstørklæde

Den mest almindelige måde at bruge et halstørklæde på er selvfølgelig, at du vikler det rundt om halsen for at holde varmen. Det er sådan, det er tiltænkt, og det fungerer selvfølgelig rigtig godt på den måde. Men det er langt fra kun sådan, at du kan bruge et halstørklæde. Du kan også bruge det på mange andre forskellige måder. Dem kommer vi ind på her.

Vi har fået inspiration fra webshoppen www.pashminawear.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for halstørklæder, og de har derfor meget erfaring med, hvordan de forskellige former for tørklæder kan bruges. 

Udover at du kan vikle dit tørklæde om halsen, kan du for eksempel også vikle det om skuldrene. Der kan du bruge det som et flot sjal, der både kan pynte og varme. Skal du til fest, kan du vælge et tørklæde i et finere materiale. Det kan for eksempel være silke. Vil du bruge det til hverdag, kan du sagtens bruge et lækkert uldent tørklæde. 

En anden god måde for dig at få brugt dine tørklæder på er ved, at du vikler dem om dine ben som en nederdel. Mange tørklæder er lange og kan derfor nå flere gange rundt. Om vinteren er det rigtigt med et uldent tørklæde om benene på den måde. Så kan du bedre holde varmen. Hvis du vil gå med det uden for dit hjem, kan du hæfte det med nogle sikkerhedsnåle og en broche, så det sidder fast. Er du vild med ideen, kan du også vælge helt at sy et af dine tørklæder om, så det bliver til en nederdel. 

Når du er på ferie, er det også altid en god ide for dig, at du tager et halstørklæde med. I det tilfælde kan du både bruge det som et net, en sarong, et hårbånd og på mange andre forskellige måder. 

 

Related posts