Toyota Aygo X

Tjek den nye Toyota Aygo X

Tjek den nye Toyota Aygo X

editorial

Skal din nye bil være brændstoføkonomisk, nem at køre og parkere i tæt bebyggede områder og smart i designet? Så bør du tage et kig på Toyota Aygo X.

Hvorfor skal jeg vælge en Toyota Aygo X?

Der er mange gode grunde til at vælge den nye Toyota Aygo X som din næste bil.

Den rappe Toyota Aygo har igennem det seneste årti erobret mange danske hjerter – især blandt det publikum som har behov for en lille og agil ”edderkop” til by og ærinde kørsel. Bilen egner sig fortrinligt til begge dele, og er derfor det foretrukne valg for parret eller singleton’en, som har behov for smart transport i det daglige – eller til familien som ønsker sig en bil nummer to.

image

Den nyeste model inden for familien, Toyota Aygo X, byder på et opfrisket design, masser af gå på mod og et væld af spændende elektronisk udstyr som højner både køreglæde og sikkerhed på vejene. Du vil blive forelsket i din nye Toyota Aygo X, som kan tilbyde dig sikker transport med et højt komfort niveau og rigtig gode køre egenskaber. Og så hører Toyota Aygo X ikke til i den allerdyreste ende af pris skalaen.

Køb en brugt Toyota Aygo X og spar masser af penge

Dette til trods, vil der stadi være penge at spare hvis du køber en Toyota Aygo X med tre til fem år på bagsmækken frem for en fabriksny en af slagsen. Toyota Aygo X er nemlig ikke fritaget for de høje afgifter som den danske stat pålægger nye biler til salg. Derfor kan du med stor fordel vende blikket mod brugtvogns markedet når du søger en Toyota Aygo X. Her vil du sikkert kunne finde en bil som modsvarer dine forventninger – og det til en brøkdel af dennes nypris. Klik ind på detdigitalebilhus.dk og læs mere om Toyota Aygo X.